Professioneel advies, altijd binnen handbereik met Progids.be

1, apr
Ontstopt jouw wc snel en professioneel met Het Kempens Riooltje!

Een verstopte wc kan voor veel ongemak zorgen. Het water loopt niet meer weg en je kunt geen gebruik meer maken van het toilet. Gelukkig kun je een verstopte wc vaak zelf ontstoppen. In dit artikel geven wij jou een aantal tips om jouw wc weer snel te laten doorlopen.

Gebruik een ontstopper

Een ontstopper is een handig hulpmiddel om jouw wc te ontstoppen. Plaats de ontstopper over de afvoeropening en duw deze stevig naar beneden en trek hem vervolgens weer omhoog. Herhaal dit proces meerdere keren totdat het water weer wegloopt.

Maak gebruik van soda en azijn

Soda en azijn zijn natuurlijke middelen die goed werken bij het ontstoppen van een wc. Giet eerst een kopje soda in de wc-pot en laat dit even intrekken. Vervolgens giet je er een kopje azijn overheen en laat je dit ook even intrekken. Spoel daarna door met warm water.

Gebruik een plopper

Een plopper is ook een handig hulpmiddel om jouw wc te ontstoppen. Plaats de plopper over de afvoeropening en duw deze stevig naar beneden en trek hem vervolgens weer omhoog. Herhaal dit proces meerdere keren totdat het water weer wegloopt.

Maak gebruik van een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is geschikt voor hardnekkige verstoppingen in de afvoerleiding van jouw wc. Duw de veer voorzichtig in de afvoeropening en beweeg deze op en neer. Zo duw je de verstopping naar buiten.

Als bovenstaande tips niet werken, dan is het verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen. Zij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om jouw wc snel te ontstoppen.

Kortom, een verstopte wc is vervelend maar vaak goed zelf op te lossen. Maak gebruik van bovenstaande tips of schakel een professionele ontstoppingsdienst in voor een snelle oplossing.

Heb jij last van een verstopte wc en kom je er zelf niet uit? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Het Kempens Riooltje. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor jou klaar om jouw wc snel en vakkundig te ontstoppen. Bel nu naar [telefoonnummer] voor een afspraak of vul ons online contactformulier in. Wij helpen jou graag verder!

Read More

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *